Luxe bus

Luxe bus huren? Vervoer op maat, ontdek je HIER!

luxe bus

Op zoek naar een luxe bus met luxe aan boord die u maar kunt bedenken. Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze luxe bussen hebben een hoog vipgehalte, alleen wij gaan nog een stapje verder. Wij beheren de 2 meest exclusieve vipcoaches van Europa.

Als we naar België kijken, zijn er weinig bedrijven welke een bus uit het topsegment verhuren. Onze vipbussen zijn namelijk voorzien van een scala aan multimedia en entertainment. Dit is de Rolls Royce onder de touringcars.

Luxe bus huren, de mogelijkheden:

 • 7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buitenvipbus verhuur
 • Pangolin lasershow
 • Multicolor LED verlichting
 • Karaoke installatie
 • Lederen en zakelijk interieur
 • Draadloze microfoons
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Professionele muziekcomputer
 • Moderne multimedia installatie
 • Luxe keukenhoek
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Video projectie tunnel (the Experience)
 • en nog veel meer

Dit is de meest complete luxe bus welke je tegenkomt op het Internet. Een van de aspecten die onderscheidend zijn van de concurrentie is de totale rondzit. U neemt plaats op luxueuze en lederen zetels voor het optimale comfort. Uniek in Europa en slechts aanwezig in twee vip coaches.

Gedurende de reis in onze viplounge bussen is het mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice. Wij werken samen met externe bedrijven welke gespecialiseerd zijn in culinaire gerechten. Of het nu een tapas schotel betreft of een uitgebreide barbecue? Niks is onmogelijk.

De afgelopen jaren zien we een toename in offerte aanvragen door de zakelijke sector voor het huren van een luxe bus met uiteenlopende mogelijkheden. Om u een beeld te geven van de diverse events vindt u hieronder een kleine selectie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze luxe bus? Middels het contactformulier kunt u al uw vragen stellen. Voor prijzen en eventuele beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het offerteformulier.

Recensies

www.vipbus-huren.be/vipbus/luxe-bus/

Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.6/10 op basis van 389 stemmen.

Joan & Gary:
Een bedrijfsuitje georganiseerd en hiervoor hadden
we gekozen voor een partybus. Op zoek naar een jonge feestbus, maar
er zijn er helaas niet zoveel te huur. Zo zijn we bij vipbus-huren.be
terecht gekomen. En het was een fantastische ervaring.

Carola:
Leuk vrijgezellenfeestje hebben we gehad. Op pad met
The Experience door Enkhuizen. Een kroegentocht met opdrachten
Het had niet beter gekund!!

Wilt u ook uw mening delen met ons. Mail ons dan op info@vipbus-huren.be en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

Welkom bij luxe-bus.be!
Luxe bus, voel je een VIP voor een dag!

In de Benelux zijn wij de busmaatschappij welke zich heeft gespecialiseerd in vervoersarrangementen voor onder andere het hogere segment. De luxe touringcar welke u of uw bedrijf kan huren op deze website is voorzien van een scala aan multimedia en entertainment. Dit alles is gehuld in een luxe jasje. Luxe bus.be beschikt over de meest exclusieve autocars van Europa, nl.

The Experience VIP TheatreExclusiviteit en luxe in een
The Reference VIP Lounge
Door het design en de mogelijkheden zijn deze vipbussen multifunctioneel in te zetten. Of het nu voor zakelijke doeleinden, festivals, bedrijfsuitjes, verjaardagen, enzovoorts is. Een reis in een van onze touringcars is een onvergetelijke ervaring en de toevoeging voor uw speciale gelegenheid.

Op het moment dat u onze galerij doorneemt, zult u zien waarom wij deze exclusiviteit garanderen. De enige autobus in Europa welke voorzien is van een totale rondzit met comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. Uw gezelschap zal in koninklijke sferen worden vervoerd. Neem even de tijd en ontdek de vele mogelijkheden. Luxe-bus.be zal er alles aan doen om aan uw wensen en behoeften tegemoet te komen.

Beelden zeggen meer dan woorden. Hieronder vindt u een selectie uit onze galerij. Kijkt u ook eens in onze videotheek voor een impressie van de mogelijkheden en diverse events waarbij wij een bijzondere plaats innamen.

http://www.luxe-bus.be/luxe-bus/
Luxe bus, exclusiviteit en kwaliteit staat voorop!!

01 luxe bus

Als bedrijf of particulier zijnde bent u op zoek naar een luxe vervoersmiddel dat aan uw wensen en behoeften voldoet. De diverse voertuigen welke wij kunnen aanbieden, zijn voorzien van een scala aan entertainment voor een onvergetelijke ervaring. Deze voertuigen zijn de meest bijzondere voertuigen van Europa. Aan wat voor eigenschappen moet u zoal denken:

Luxe bus, de eigenschappen!!

Zeer krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitenhuur de meest luxe bus van Europa
Pangolin lasershow
Luxueuze & romantische inrichting
Rookmachines
Totale rondzit
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Comfortabele zittingen
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Mogelijkheid tot catering (zie cateringlijst)
Video projectie tunnel (the Experience VIP Theatre)
en nog veel meer
Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden welke in de partybus zijn gebouwd. Een groot aantal van bovenstaande mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur. Hierdoor zijn onze voertuigen voor een diversiteit aan gelegenheden inzetbaar. Regelmatig zijn wij in de grote steden van België, zoals Antwerpen en Brussel, te bewonderen. Om u een idee te geven van de diverse events waarbij wij te gast waren, vindt u hieronder een beknopt overzicht.

De luxe bus, een graag geziene gast:

NOXX AntwerpenHuur de luxe bus voor een promo tour op maat
Versuz Hasselt
Diverse festivals
Bruiloften
Vrijgezellenfeesten
Promotie tours
Beursstands
Bedrijfsuitjes
en ga maar door
Slechts een aantal van de vele speciale gelegenheden waarbij onze voertuigen ingezet worden. Voordat elke rit verreden wordt, worden onze voertuigen in showroomconditie gebracht. Of het nu voor een verjaardagsfeest is of een beursstand. Elke boeking wordt met de beste zorg verreden om u de ultieme beleving te bezorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een luxe bus? Ga snel naar onze contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in of stel een vraag via het contactformulier. Onze medewerkers zullen u een offerte op maat sturen voor de reis van uw leven.

http://www.luxe-bus.be/luxe-touringcar/
Luxe Touringcar, ontdek de mogelijkheden!!

Laat u vervoeren in alle stijl

Bij luxe-bus.be bent u aan het juiste adres voor huren van de meest luxe touringcar van Europa. Niet enkel door de uitstraling en het design, maar vooral door de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Op het moment dat we voor komen rijden en/of dat u plaats hebt genomen in onze voertuigen zult u begrijpen op welke manier wij deze exclusiviteit overbrengen. The Reference & The Experience zijn voorzien van unieke eigenschappen. De een is net meer multimedia dan de ander. Hieronder vindt u een kort overzicht van de diverse eigenschappen.

Kenmerkend voor onze luxe touringcar:

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buitenhuren van een luxe touringcar
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot branding
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Comfortabele lederen zetels
Zakelijk interieur
en nog veel meer
Zoals u kunt zien, is de luxe touringcar voorzien van diverse opties voor een onvergetelijke beleving. Een van de vele unieke kenmerken is de totale rondzit. Dit is te vergelijken met de stoelopstelling in een limousine. In heel Europa zijn wij de enige maatschappij met bussen van dit kaliber. Wij bieden u de meest moderne vipbus van Europa.

De afgelopen jaren is er een toename vanuit de Belgische zakelijke markt. Met name door de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Om u een beeld te geven van de diverse events waarbij wij de juiste toevoeging waren, vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Een luxe touringcar event…

Promotie toursvervoerd worden in stijl en luxe
Productpresentaties
Voetbalwedstrijden, supportersbus
Galavervoer
Verjaardagen
Jubilea
100-dagen
Expo
en nog veel meer
Benieuwd naar de diverse mogelijkheden welke onze luxe touringcars kan bieden? Aarzel niet en vul het vrijblijvende offerteformulier in. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie. U bent slechts een stap verwijderd van bijzonder vervoer voor een speciale dag.

http://www.luxe-bus.be/vipbus/
Vipbus huren? De mogelijkheden zijn grenzeloos!!

luxe vipbus huur je bij luxe-bus.be

U wilt speciaal vervoer huren voor een speciale gelegenheid voor uw gezelschap? Of het nu voor een zakelijk doeleind of voor een recreatieve gelegenheid. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor bijzonder vervoer. De vipbus welke u bij luxe-bus.be kunt huren, is niet zomaar een luxe bus, maar de zakelijke oplossing op logistiek gebied. Onze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een luxe jasje.

Vipbus huren, kenmerkt zich door:

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Draadloze spraakinstallatie
Karaoke installatie
Zakelijk interieur
Luxe ingericht keukentje
Comfortabele lederen zetels
Meerdere LCD videomonitoren
Diverse presentatie -en vergadermogelijkheden
Wireless Internet (op verzoek)
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Mogelijkheid tot catering & branding
en nog veel meer
Kijkend naar de mogelijkheden kunnen wij u op vele vlakken de beste service bieden. Onze luxe touringcars zijn beide voorzien van een totale rondzit. U neemt plaats in een totale ronde, waardoor een vergadering of presentatie tot de mogelijkheden hoort. Het is te vergelijken met de opstelling van een limousine. Er is geen enkel andere busmaatschappij welke kan voorzien in dergelijke mogelijkheden.

Door de diversiteit van de kenmerken is de vipbus op multifunctioneel niveau in te zetten. Onze voertuigen hebben een diepdonker nachtblauwe kleur, waardoor de autocar in te zetten is voor diverse gelegenheden. Om u een idee te geven van de diverse doeleinden van onze vipbus vindt u hieronder een beknopt overzicht van de diverse events.

Vipbus events:

Concerten
Festivals
Productpresentaties
Promotie tours
Verjaardagen
Jubilea
Vrijgezellenfeesten
Personeelsfeesten
Bruiloften
en ga maar door
Bent u benieuwd of een vipbus van luxe-bus.be u kan bijstaan bij u evenement? Aarzel niet en ga naar het online contactformulier. Hier kunt u al uw vragen stellen. Tevens kunt u een offerte op maat aanvragen. Veelal binnen een werkdag heeft u een gepersonaliseerde offerte ontvangen van onze administratie.

Wagenpark van luxe-bus.be

wagenpark

Als u ons vergelijkt met collega maatschappijen in Europa, is luxe-bus.be de maatschappij met de meest exclusieve voertuigen welke er in Europa te huur zijn. Niet enkel door het design en het uiterlijk, maar vooral ook door de mogelijkheden die in onze bussen zijn gebouwd. Doordat wij bezitter zijn van exclusieve en zeldzame touringcars mogen wij met trots onze vloot presenteren.

The Reference VIP Lounge

The Experience VIP Theatre
Beide voertuigen hebben wij in eigen beheer en zijn dagelijks op pad om diverse boekingen te verrijden. Of het nu voor zakelijke klanten of voor de particuliere consument is. Elke rit is een event op zich en ons enthousiast team staat voor u klaar om u te voorzien van de beste service voor, tijdens en na de reis. Wij denken graag met u mee bij de invulling hiervan. In het verleden hebben wij regelmatig de logistieke planning op ons genomen. Door heen de website vindt u beeldmateriaal van onze voertuigen tijdens deze events.

Om u alvast een impressie te geven van de producten welke wij aanbieden, vindt u hieronder een greep uit de galerij.

Luxe autocar voor een speciale reis

op zoek naar een luxe autocar vol verassingen

U bent op zoek naar een voertuig voor het vervoeren van uw gezelschap. Op het internet vindt u voldoende maatschappijen welke een luxe autocar aanbieden, maar er is geen enkel bedrijf dat de geschikte vipbus in huis heeft. Heeft u al eens kennis genomen van onze voertuigen. Een luxe autobus van luxe-bus.be is niet zomaar een limobus, maar een totale beleving. Niet enkel door het uiterlijk, maar vooral ook door de mogelijkheden welke in de bus zijn gebouwd.

Luxe autocar, de mogelijkheden

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitenhuren van de meest luxe bussen van Europa
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (optioneel)
Cateringmogelijkheden
Karaoke installatie
Branding mogelijkheden
Zakelijk interieur
Comfortabele en luxueuze zetels
Nachtblauwe kleurzetting
Luxe keukenhoek & afgevulde koelkasten
Meerdere LCD videomonitoren
Video projectie tunnel (the Experience VIP Theatre)
Vlammenwerpers op het dak (the Experience VIP Theatre)
en nog veel meer
Slechts een beknopt overzicht van de mogelijkheden welke in de luxe autocar zijn gebouwd. Het meest onderscheidende aspect van onze vipvoertuigen is de totale rondzit welke u kunt vergelijken met de opstelling die u in een limousine kunt vinden. Uw gezelschap zal niks van de reis en de beleving missen.

In België vindt u geen enkel andere maatschappij welke in het bezit is van een dergelijke luxe bus. Onze voertuigen kunnen voorzien in vervoer voor diverse doeleinden. Door slechts een druk op de knop kunnen de diverse systemen de sfeer veranderen in een compleet andere ambiance. In het verleden zijn wij bij een diversiteit aan gelegenheden te gast geweest. Hieronder vindt u een aantal van deze gelegenheden.

Luxe autocar, te gast bij:

Diverse festivalseen vipbus geschikt voor branding
Opname van muziek video’s
TV opnames
Verjaardagen
Jubilea
Promotours
Bedrijfsuitjes
en nog veel meer
Benieuwd of u een juiste keuze maakt om bij luxe-bus.be een luxe autocar te huren? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Om het voor u en voor onze medewerkers makkelijk te maken, kunt u het contactformulier invullen met al uw vragen en tegelijkertijd een vrijblijvende offerte versturen. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

The Experience VIP Theatre, vipbus huren!!

“de multimediale bus ter wereld!”

Zoals u in het filmpje kunt zien, is The Experience VIP Theatre uitermate geschikt om een zakelijke, discrete en formele rit om te toveren tot een reis vol sensatie en beleving. Deze vipbus/partybus is uniek op de wereld en door u in België te boeken. Nergens anders in Europa komt u en dergelijke bus tegen. Deze feestbus is voorzien van een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een weelde aan luxe.

The Experience, de mogelijkheden:

9500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Vlammenwerpers op het dak
Video projectie tunnel
Tientallen LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot branding
Wireless Internet (op verzoek)
en nog veel meer
Een kleine selectie van de vele mogelijkheden welke in The Experience VIP theatre zijn voorzien. Een groot aantal van de mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur, waardoor deze vipbus op meerdere vlakken ingezet kan worden. In de afgelopen jaren zien wij een toename in offertes vanuit de zakelijke markt. Niet enkel voor promotionele activiteiten, maar ook voor uitjes zijn wij perfect te boeken. Waar moet u zoal aan denken:

The Experience VIP Theatre, in te zetten voor:

Galafeesten
VIP vervoer
Festival vervoer
Verjaardagen
Promotietour
Productpresentaties
Jubilea
Personeelsuitjes
Teambuilding
en ga maar door

Deze luxe touringcar is de meest multimediale vipbus ter wereld. Met een druk op de knop kan een zakelijke rit verandert worden in een informele rit vol feestende reizigers. Een nieuwe, innovatieve manier om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden welke onze producten en/of diensten u kunnen bieden. Graag verwijzen wij u naar de contactpagina waar u een vrijblijvende offerte vindt. U ontvangt binnen een werkdag een offerte op maat. Wanneer u wenst, kunnen wij een vrijblijvende optie plaatsen voor de ultieme beleving. Hieronder vindt u meer beeldmateriaal van the Experience VIP Theatre.

Beeldmateriaal

The Reference VIP Lounge

“Be a VIP, Be our guest!”

Zoals u kunt zien, is the Reference VIP Lounge een luxe touringcar voorzien van een weelde aan luxe. In tegenstelling met The Experience heeft deze luxe bus minder multimedia ingebouwd, maar wel een hogere vip uitstraling. Net zoals onze andere bus beschikt deze vipbus over een scala aan mogelijkheden, zoals:

The Reference VIP Lounge, kenmerkend door:

5000 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
50 persoons capaciteit
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access point (op verzoek)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot branding
Multicolor LED verlichting
en nog veel meer
Zoals u kunt zien, beschikt deze touringcar over een diversiteit aan mogelijkheden. Het meest unieke aspect aan The Reference VIP Lounge is de totale rondzit welke voorzien is. U zit met z’n allen in een grote ronde, waardoor vergaderen, feesten en/of realiseren van presentaties mogelijk wordt. Dit is te vergelijken met de opstelling welke u terugvindt in een limousine. U zal niks van de reis missen en alles zal er aan gedaan worden om uw rit zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

The Reference VIP Lounge is een gewilde gast bij diverse evenementen. Door de jaren heen zien we een toename in offertes vanuit de zakelijke markt, maar ook vanuit de particuliere markt. Om u een idee te geven van de speciale gelegenheden vindt u hieronder een selectie van deze gelegenheden:

Verjaardagenvipbus de luxe huren
Jubilea
Promotietour
Productie presentaties
Beursstands expo’s
Trouwerijen
Vrijgezellenfeesten
Supportersbus
Reclamebus
en nog veel meer
Door de diverse mogelijkheden welke in de partybus zijn ingebouwd, kunnen deze evenementen gerealiseerd worden. Alles hebben wij in huis om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van The Reference VIP Lounge? Aarzel niet en vul het offerteformulier in. Geheel vrijblijvend en binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat voor de reis van uw leven. Wij bieden u vipvervoer aan uit uw dromen. Hieronder vindt u nog een kleine selectie van divers beeldmateriaal van deze fantastische autobus.

Beeldmateriaal:

Partybus huren? Bizarre en extreme voertuigen!!

extreme en bizarre voertuigen huur je hier

Binnenkort met een gezelschap naar een festival of een knallende party. Dan bent u bij luxe-bus.be aan het juiste adres. Wij verhuren de meest extreme en bizarre partybus van Europa. U bent gegarandeerd van een knallende party op het moment dat een van onze feestbussen voor komt rijden. HOE?? Zult u denken. Een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een luxe jasje. Waar moet u zoal aan denken?

Eigenschappen van de partybus, compleet anders dan een vipbus huren:

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Multicolor LED verlichting
Lederen interieur
Professionele muziekcomputer
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraak installatie
Mogelijkheid tot catering en belettering
Professionele muziekcomputer
Vlammenwerpers op het dak (=the Experience)
Video projectie tunnel (=the Experience)
Moderne multimedia installatie
Afgevulde koelkasten met bier, fris en wijn (op basis van nacalculatie)
en nog veel meer
Een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke de partybus in zich heeft. Het meest unieke aspect aan de discobus is de totale rondzit met comfortabele en luxueuze zetels. Met je gezelschap zit je in een totale ronde, waardoor je niks van het feest hoeft te missen, zowel binnen als buiten de bus.

Als u op zoek gaat naar een partybus kom je naast deze site uit bij andere maatschappijen welke een oude stadsbus hebben omgebouwd tot “semi-partybus.” Leuk voor een avondje, maar dis niks vergeleken met de mogelijkheden en de uitstraling van onze partybus.

Partybus, te gast bij:

Diverse concertenBen jij klaar voor de ultieme beleving
Pendeldienst
Festivals
Partyvervoer
Vrijgezellenfeesten
Verjaardagen
Super Sweet 16
Jubilea
Promotours
Personeelsfeesten
en ga maar door
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze partybus? Aarzel dan niet en vul het offerteformulier in. U ontvangt veelal binnen een werkdag een offerte op maat van onze administratie. Onthoudt wel dat op het moment dat u binnenstapt, u de ultieme beleving gaat meemaken.

Luxe Autobus, ontdek de mogelijkheden!!

de meest luxe autobus van Europa

Wat dacht u van een luxe autobus welke u kunt personaliseren? Dan bent u bij luxe-bus.be aan het juiste adres. De voertuigen welke wij verhuren, zijn uitgevoerd met een scala aan multimedia en entertainment. En dat omhuld in een luxe jasje. Nergens in Europa zult u vergelijkbare voertuigen vinden welke voorzien zijn van onderstaande kenmerken.

Luxe autobus, kenmerkend door:

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitentouringcar de luxe
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
Karaoke mogelijkheden
Draadloze spraakinstallatie
Meerdere LCD videomonitoren
Cateringmogelijkheden
Branding mogelijkheden
Vlammenwerpers (the Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
Totale rondzit
Lederen interieur
en ga maar door
Zoals u kunt zien, is een luxe autobus uitgevoerd met een totale rondzit. Met uw gezelschap zit u in een lederen rondzit, waardoor u niks van het feest hoeft te missen. Dit biedt diverse zakelijke mogelijkheden, zoals vergaderen en live presenteren. In Europa zijn er geen maatschappijen welke dit concept aan kunnen bieden.

De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn door de multifunctionaliteit voor een diversiteit aan evenementen in te zetten. Alles doen we eraan om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken. In het verleden zijn al vele particulieren en zakelijke klanten voorgegaan. Hier volgt een beknopt overzicht van de diverse opdrachtgevers en evenementen.

The Coca Cola Companyhuren van de meest luxe autobussen
The Communication Company
KBC
Red Bull
Vrijgezellenfeesten
DJ Regi
Miljonair Fair
Autorai
Diverse banken
Verjaardagen
promotie tours
en ga maar door
Zoals u kunt zien, worden onze voertuigen voor diverse doelen ingezet. Op het moment dat een luxe autobus op een event of feest verschijnt, ben je verzekerd van de ultieme beleving.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de luxe autobus? Graag verwijzen wij u naar het online contactformulier. Hier kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor dergelijk vipvervoer. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een op maat gemaakt antwoord.

Luxe bus Antwerpen, klaar voor de ultieme beleving!!

de meest luxe bus van antwerpen huur je hier!!

Luxe bus Antwerpen is onderdeel van luxe-bus.be en staat garant voor comfortabel vipvervoer met een feestelijk tintje. In Europa is luxe-bus.be de maatschappij met de meest bijzondere en bizarre vipbussen van Europa. Als u onze voertuigen bekijkt, zult u zien waarom wij deze exclusiviteit kunnen bieden. De mogelijkheden liegen er niet om. Om u een idee te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder een beknopte selectie van het scala aan multimedia en entertainment:

Luxe bus Antwerpen, dit kenmerkt ons:

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitenhuren van de meest extreme vipbus
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
Comfortabele en luxueuze zetels
Zakelijk interieur
Karaoke installatie
Luxe keukenhoek
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (meerprijs)
Mogelijkheid tot catering
Diverse presentatie -en vergadermogelijkheden
Meerdere LCD videomonitoren
Branding mogelijkheden
Geblindeerde ramen
en ga maar door
Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden welke luxe bus Antwerpen u kan bieden. Deze vipbussen onderscheiden zich vooral door de aanwezigheid van de totale rondzit. U zit met z’n allen in een totale rondzit zodat u niks van de reis hoeft te missen. Nergens anders in Europa vindt u dergelijke vipbussen van dit kaliber.

Luxe bus Antwerpen is tot stand gekomen door de grote hoeveelheden speciale aanvragen voor het huren van een unieke bus uit deze regio. In de afgelopen jaren zien we dat er een toename is vanuit België. Doordat ons hoofdkantoor gevestigd is op de Belgische grens liggen wij centraal t.o.v. de Benelux

Om u een beeld te geven van de diverse doeleinden waarbij onze vipbussen aanwezig waren, vindt u hieronder een aantal van de events en opdrachtgevers:

The Communication Companyluxe autobus
Red Bull Bedroom Jam
Bedrijfspresentaties
Promotie tours
Beursstands
Verjaardagen
Super Sweet 16
TV opnames
Opnames muziekvideo’s (The Opposites)
Concerten (the Toppers)
Miljonair Fair
en nog veel meer
Benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten en/of diensten? Neem vrijblijvend contact op met onze administratie op het nummer (+31) 013 507 7507 of vul het vrijblijvend offerteformulier in voor een offerte op maat. Op het moment dat u voor luxe-bus.be kiest, bent u verzekerd van een ultieme beleving.

Luxe bus Brussel, oneindig veel mogelijkheden!!

de mees luxe bus van Europa

Luxe bus Brussel is onderdeel van luxe-bus.be en garandeert u een speciale reis op een zo comfortabele manier. De bijzondere bussen welke wij zoal verhuren zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een weelde aan luxe. Door deze diversiteit zijn de voertuigen op multifunctioneel niveau in te zetten. Wat kenmerkt onze voertuigen?

Luxe bus Brussel, de eigenschappen

Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buitenluxe game bus
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Karaoke installatie
Lederen en zakelijk interieur
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Branding mogelijkheden
Catering mogeljikheden
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Diverse vergader -en presentatie mogelijkheden
Professionele muziekcomputer
en many more
Een korte opsomming van de diverse mogelijkheden welke in de luxe autobus voorzien zijn. In tegenstelling tot onze concurrentie zijn wij de enige maatschappij welke voertuigen in bezit hebben met een totale rondzit. Deze rondzit is te vergelijken met die van een limousine. U zit met z’n allen in een grote ronde, waardoor presentaties realiseren geen probleem worden. Iedereen zit met z’n gezicht naar elkaar toe gericht.

Luxe bus Brussel heeft, zoals u kunt zien, multifunctionele vipbussen in beheer welke ingezet kunnen worden voor diverse aangelegenheden. Hieronder vindt u een klein overzicht:

Volgwagen voor de familievan promobus tot partybus
Vrijgezellenfeesten
Beursstands
Productpresentaties
Promotietours
Verjaardagen
Communiefeesten
Partyvervoer
Vip vervoer
Pendeldiensten
Een kleine selectie van de gelegenheden waarbij een van onze luxe bussen perfect geschikt voor zijn. De diverse multimedia en entertainment systemen kunnen met een druk op de knop verandert worden in een informele sfeer. De bussen beschikken over een tal van lichtshows om u reis zo speciaal mogelijk te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze producten en/of diensten. Luxe bus Brussel staat voor een onvergetelijke ervaring voor een zeer scherpe prijs. U kunt het offerteformulier of het contactformulier invullen voor meer informatie. Veelal binnen een werkdag heeft u een offerte op maat ontvangen van onze administratie.

Luxe touringcar Brussel, als een VIP worden vervoerd!!

luxe touringcar

U heeft de opdracht gekregen om voor uw uitje of zakelijk event geschikt vervoer te verzorgen. Heeft u al eens kennis genomen van de verschillende voertuigen welke wij beheren. De luxe touringcar welke wij verhuren, zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment, gehuld in een weelde aan luxe. Waar moet u zoal aan denken:

Luxe touringcar Brussel, de mogelijkheden

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitenhuur een luxe autobus in brussel
Pangolin Lasershow
Multicolor LED lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Lederen interieur
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Vlammenwerpers op het dak (Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
Catering on board (optioneel)
Belettering op de vipbus
en nog veel meer
Slechts een beperkt aanbod die luxe touringcar Brussel te bieden heeft. Als u de galerij bekijkt, zult u opvallen dat de stoelopstelling een totale ronde is. Deze stoelopstelling is uniek in Europa en is ook een van de sterke aspecten aan onze luxe bussen. U zit met uw gezelschap tegenover elkaar waardoor het geven van presentaties en vergaderingen gerealiseerd kan worden.

Luxe touringcar Brussel is onderdeel van luxe-bus.be en staat garant voor een unieke beleving. Vipbus huren op maat. Op recreatief en zakelijk vlak kunnen wij u veel bieden. Om u een beeld te schetsen, vindt u hieronder een beknopt overzicht van de diverse events & opdrachtgevers.

Amsterglam 2012, the Communication Company
Red Bull Bedroom Jam
Autorai
Miljonair Fair
Events voor diverse banken
Opnames muziekvideo’s
Vrijgezellenfeesten
Foute party’s
Bruiloften
Verjaardagen
Albeda College Tour
en nog veel meer
Dit zijn slechts een van de vele opdrachtgevers en evenementen waarbij onze voertuigen te gast waren. Door de multifunctionaliteit van de mogelijkheden kan er een dergelijke diversiteit worden gerealiseerd.

Bent u benieuwd of luxe touringcar Brussel uw aangelegenheid een welkome toevoeging kan zijn? Graag verwijs ik u naar het online offerte formulier. Hier kunt u al uw wensen en behoeften kenbaar maken. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

Luxe touringcar Antwerpen, vervoerd worden in alle luxe!!

vervoerd worden in stijl en in alle luxe

Als bedrijf bent u zoekende naar een luxe vervoersmiddel voor uw bedrijfsuitje of voor uw zakelijke aangelegenheid. Wat wij verhuren, is niet zomaar een luxe bus met een aantal luxe voorzieningen. Bij luxe-bus.be huur je een bus met een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een luxe jasje. U zult zich in koninklijke sferen wanen. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder een aantal kenmerken.

Luxe touringcar Antwerpen, de mogelijkheden:

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buitenhuren van de mooiste voertuigen voor de scherpste prijs
Draadloze spraakinstallatie
Lederen interieur
Comfortabele en luxueuze zetels
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot belettering
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Professionele muziekcomputer
Meerdere LCD videomonitoren
Luxe keukenhoek
Draadloos internet (op verzoek)
en nog veel meer
Zoals u kunt zien, beschikt luxe touringcar Antwerpen over een scala aan mogelijkheden. Het meest onderscheidende aspect van onze luxe bussen is de totale rondzit. U neemt plaats op een van de lederen zetels en kunt genieten van een presentatie, vergadering of van het entertainment in de bus. Doordat u in een grote ronde zit, zult u niet doorhebben dat u in een autobus wordt vervoerd.

Luxe touringcar Antwerpen is tot stand gekomen door de vele aanvragen welke wij dagelijks ontvangen. Vooral door de vele evenementen welke worden georganiseerd in Antwerpen. In principe, overal waar vervoer voor nodig is, kunt u bij luxe-bus.be een geschikt voertuig huren. Om u een idee te geven van de diverse events, vindt u hieronder een beknopt overzicht.

Partyvervoerhuren van vipbussen de luxe
Pendeldiensten voor Sportpaleis
Diverse concerten
VIP vervoer
Vrijgezellenfeesten
Bruiloften
Verjaardagen
Jubilea
Promotie tours
Zoals u kunt zien, bent u bij luxe touringcar Antwerpen aan het juiste adres voor een knallend of een zakelijk feest. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het online offerteformulier.Veelal ontvangt u binnen een werkdag een passend antwoord.

Luxe bus huren, oneindig veel mogelijkheden!!

de touringcar vol luxe

U en uw gezelschap willen een luxe bus huren, maar zijn er nog niet over uit wat voor soort bus u wil boeken. Graag zou u een luxe autocar willen huren, maar dan met een feestelijk tintje. De vipbussen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een luxe jasje. Om u een beeld te geven van de diverse mogelijkheden vindt u hieronder een overzicht van de kenmerken.

Luxe bus huren, de mogelijkheden

Krachtige geluidsinstallatie, zowel binnen als buiteneen feestje bij jou om de hoek
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
lederen interieur
Minieme bedrijfsreclame
Brandingmogelijkheden
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Cateringmogelijkheden
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Vlammenwerpers op het dak (Experience)
Video projectie tunnel (Experience)
en nog veel meer
Een selectie uit de vele mogelijkheden welke wij kunnen bieden. Door deze mogelijkheden is een luxe bus huren een complete beleving geworden. Het meest onderscheidende aspect van de vipbus is de totale rondzit. Deze stoelopstelling is uniek in Europa en wij zijn ook de enige maatschappij met dergelijke bussen.

Door de jaren heen hebben wij vele zakelijke en particuliere ritten verreden. Om u een beeld te geven van de diverse events en opdrachtgevers vindt u hieronder een kort overzicht van de diverse aangelegenheden.

Luxe bus huren voor:

Red Bull Bedroom Jaminnovatieve marketingoplossing
The Communication Company
Autosalon
Miljonair Fair
Verjaardagsfeesten
Promotie tours
Productpresentaties
Vrijgezellenfeesten
Trouwerijen
Fotoshoots
TV opnames
en ga maar door
Zoals u ziet, maakt het niet uit wat het doel is. Als er maar een bus voor gehuurd kan worden. Op het moment dat gezelschappen een luxe bus huren, weten ze nog niet wat hen te wachten staat. Neem eens een kijkje in onze galerij en het zal u snel duidelijk worden.

Wilt u meer informatie over onze voertuigen? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier voor meer informatie over ons bedrijf. Een luxe bus huren is niet zomaar vervoer van A naar B, maar een belevenis welke zijn weerga niet kent. Wacht niet te lang!!